![](https://368f3cac19.cbaul-cdnwnd.com/59acf7eed6102660c911e02fd41736f8/200000002-6720d681b2/200000002.jpg?ph=368f3cac19)
Klasik
Na asi 4 skleničky budete potřebovat:
1,5 kg rajčat
250 g cibule
3 papriky (kapie)
200 ml octa
1 polévková lžíce soli
250 g cukru krystal
Všechnu zeleninu nakrájíme na hrubší kusy, dáme do hrnce, přilijeme ocet a přisypeme sůl a za občasného míchání vaříme 1 hodinu. Poté přimícháme cukr a vaříme ještě pět minut. Poté rozmixujeme, dáme do skleniček a sterilujeme 15 minut při 70°C. Hotovo!
Tenhle kečup je úžasný! Přímo nabitý chutí, příjemně nasládlý a navíc, víte, co v něm je.